Thursday, 25 August 2011

Koleksi hadiah untuk perempuan ♥

Koleksi Hadiah Hari Jadi Untuk Si Gadis/Isteri


Bunga :)

bunga lambang romantik dan sweet. So, memang tak hairan la kenapa perempuan semua suka kalau ada orang bagi bunga. Walaupun bagi lelaki ''ish, bunga fresh mahal laaa.... nanti kering jugak'' tapi perempuan tetap suka. So, jangan bising kalau da sayang beli kan ajeeee....



Chocolate :)

perempuan suka dengan benda-benda yang sweet dan coklat tak terlepas dari rasa manis tuuu... Dari semurah-murah coklat kalau dah memang coklat namanya tetap dia suka.. So, kalau tengah tak ade duit.. Cadbury pun dah cukup untuk membuat dia tersenyum. Tapi jangan lah banyak-banyak nanti gemuk plak....



Teddy bear :)

kebanyakan perempuan suka dengan patung-patung yang soft niey, dengan memeluk teddy bear masa tidur mereka lebih tenang dan selesa...



Handbag :)

ini merupakan teman baik perempuan okay... Kemana je dia pergi memang yang niey wajib bawa untuk mengisi macam-macam barang keperluan mereka.. So, jangan risau kalau bagi handbag terjamin perempuan akan pakai...

 


Perfume :)

sebagai perempuan perfume niey basic things lahhh yang perlu ada dalam almari mereka & mereka suka kalau dapat hadiah perfume tambah-tambah dari yang tersayang... Tapi make sure korang tau brand & jenis bauan yang di minati girl korang tuuu...


 


Suprise party :)

kebanyakan girl memang suka dengan kejutan. Suprise party mampu untuk buat perempuan ceria dan mencipta memori indah baginya. Walaupun bday party tu korang buat kecil-kecilan jeee dah cukup untuk buat perempuan tuu terpikat dengan korang sebab mengingati hari jadinya...



Aksesori :)

perempuan dengan aksesori memang tak boleh dipisahkan sebab aksesori niey merupakan pelengkap dalam penampilan. So, carilah aksesori yang mereka selalu pakai cthnya, bracelet, necklace... Kalau buah hati bagi confirm asyik pakai tuuu je...



Kasut :)

untuk lelaki 1-2 pasang kasut dah cukup... Tapi perempuan niey lain. Seboleh-bolehnya mereka ingin mengayakan kasut mengikut kesesuaian event, baju, keselesaan dan lain2... So, tak hairan laa perempuan boleh ada satu almari besar kasut...

  


Barang kegemaran si gadis :)

niey last choice, kalau dah memang buntu tak tahu nak bagi apa... Cuba korang tanya member-member si dia apa yang dia suka or lagi bagos kalau korang sendiri yang tau ape si dia suke... Lagi caring kannn :)



No comments:

Post a Comment